Suomen keskipisteessä

Urheilukentät

Piippola

Keskustie 9

Punamurskeella päällystetty 250 metrin mittainen 6 ratainen urheilukenttä (juoksuradat, kuulantyöntö, keihäänheitto, pituushyppy). Urheilukentän nurmipintainen keskialue toimii jalkapallokenttänä, käytettävissä kaksi maalia.

Pentti Haanpään koulu, Keskustie 20

Sorapäällysteinen kenttä (jalkapallo, pesäpallo, pituushyppy, rantalentis, katukoris).
Miniareena, monitoimikenttä; koko 12 x 26. Pinnoitteena hiekkatekonurmi. Kentällä voi harrastaa monia erilaisia palloilulajeja. Ympäristössä leikkikenttävälineistöä eri ikäisille lapsille.


Pulkkila

Mäkeläntie 2

Punamurskeella päällystetty täysimittainen (400 m) 8-ratainen urheilukenttä (juoksuradat, kuulantyöntö, keihäänheitto, moukarinheitto, korkeus-, pituus- ja seiväshyppy ja vesieste)
Urheilukentän nurmipintainen keskialue toimii jalkapallokenttänä, käytettävissä neljä maalia.

Peruskoulu, Mäkeläntie 2

Aidattu, asfalttipintainen pelikenttä, jolla voi pelata esim. koripalloa. Pihalla lisäksi muutamia keinuja sekä kuntoilulaitteita.

Turulantie 16

Tennisseuran ylläpitämä tenniskenttä.


Kestilä

Peruskoulu, Kestilänraitti 1

Urheilukenttä rakennettu koulun ympäristöön ja varustettu useilla erilaisilla välineillä, ja pallokenttä, jotka ovat kouluaikana koululaisten käytössä ja muina aikoina vapaasti kaikkien halukkaiden käytössä. Talvisin kaukalon ja lämpökeskuksen välissä on hiihtomaa, jossa voi harrastaa mäenlaskua ja hiihdon harjoittelua.

Miniareena, monitoimikenttä; koko 12 x 26, pinnoitteena hiekkatekonurmi. kentällä voi harrastaa monia erilaisia palloilulajeja. Ympäristössä leikkikenttävälineistöä eri ikäisille lapsille.

Kestilänraitti 1
Peruskoulun takana yksi kunnossa pidetty massakenttä, jolla voi pelata tennistä. Käyttövuoroja ei tarvitse erikseen varata. Pelaajat huolehtivat pelin jälkeen kentän harjauksesta ja tarvittaessa kastelusta.

Automiestentie 4–6
Punamurskeella päällystetty 330 metrin mittainen 6 ratainen urheilukenttä. Keskikentän pintamateriaalina kivituhka, jossa pesäpallon pesäalueet hiekkatekonurmea. Kentällä voi harrastaa yleisurheilua, pesäpalloa, jalkapalloa ja omalla alueella lentopalloa.


Rantsila

Rantsilanraitti 5
Aleksanterin koulun yhteydessä oleva kivituhkapäällysteinen kenttä palloilulajien harrastamiseen (esim. jalkapallo), kooltaan 90 x 45 m. Talvella osa kenttää jäädytetään yleisluistelualueeksi.

Aleksanterin koulu, Rantsilanraitti 5

Rakennettu vuonna 2007. Pieni monitoimikenttä, miniareena, kooltaan 12 x 26. Pinnoitteena hiekkatekonurmi. Miniareenalla voi harrastaa erilaisia palloilulajeja. Ympäristössä myös leikkikenttävälineistöä eri ikäisille lapsille.

Urheilutie 2
Punamurskeella päällystetty 300 metrin mittainen 6 ratainen urheilukenttä suorituspaikkoineen. Keskikentän pintamateriaalina hiekka. Lajit, joita voidaan harrastaa: yleisurheilu, pesäpallo. Katsomotilaa n. 150 hengelle.

Teollisuustie 10

Tenniskenttä


 

tenniskenttä1

Skip to content