Suomen keskipisteessä

Frisbeegolf

Kehuttu rata Kestilässä

Taipaleentie 29, 92700 Siikalatva

Kestilän Maksinharjun ulkoilualueelle perustettiin kymmenväyläinen frisbeegolfrata vuonna 2013. Vuonna 2016 rata laajennettiin täysimittaiseksi 18 väylän radaksi. Samalla heittoalustat päivitettiin tekonurmialustoiksi.

Rata kiertelee kuivalla kangasmaalla käyden välillä soramontussa. Rata on käytännössä aina kuiva, joten kenkien kastumista ei tarvitse pelätä. Väylät tarjoavat haastetta niin kokeneille kuin aloittelevillekin heittäjille: on lyhyitä par 3 –väyliä, pitkiä par 5 –väyliä, OB-alueita, puita, kumpuilevaa maastoa, kapeita väyliä ja runsaasti heittotilaa tarjoavia väyliä. Sekä rysty- että kämmenheittäjille on sopivia väyliä. Kumpikaan heittäjätyyppi ei saa toiseen nähden etua. Rata on tasapuolinen kaikille. Pieni seikkailu metsän puolella voi joskus pakottaa ”upseihin”, eli pään yläpuolelta heitettäviin heittoihin, kun puut sattuvat olemaan sopivasti edessä. Radalla on pidetty muutama kilpailu ja rata on saanut paljon kehuja kokeneiltakin heittäjiltä.

Maksinharjun ulkoilualue sopii kaikille vauvasta vaariin. Frisbeegolfrata on ehdottomasti lähialueiden parhaimpia ja sitä ovat käyttäneet innokkaasti niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin.

Katso radan tarkempia tietoja täältä: https://frisbeegolfradat.fi/rata/maksinharjun-frisbeegolfrata/(link is external)


Lehtomäen frisbeegolfrata

Pulkkila

Lehtomäentie 36, 92600 Siikalatva

Ratakartta

Lehtomäen frisbeegolfrata sijaitsee Siikalatvan kunnan Pulkkilan keskuksen läheisyydessä. Rata on päivitetty 18-väyläiseksi toukokuussa 2022. Radalta löytyy vaihtelevia väyliä 60 metrin metsäpilleistä 100 metrin avosiivuihin. Ensimmäinen väylä lähtee hiihtomajan parkkipaikan vierestä. Rata kiertää hiekkamonttua ja sen reunoja.

Pulkkilan Ponsi


Paskokankaan frisbeegolfrata

Piippola

Pihlaisentie 55, 92620 Siikalatva

Ratakartta


Keinonkankaan frisbeegolfrata

Rantsila

Teollisuustie 6, 92500 Siikalatva

Ratakartta


Maksinharjun frisbeegolfrata

Kestilä

Taipaleentie 29, 92700 Siikalatva

Ratakartta


Kaikki Suomen frisbeegolfradat löydät frisbeegolfradat.fi-sivustolta

Skip to content