Suomen keskipisteessä
23
marras
2022

Kunnanvaltuuston päätöksiä 21.11.

Kunnanvaltuusto kokoontui 21.11. Valtuusto kävi läpi mm. raportit Erkki Siltalan perintörahojen käytöstä, Siikalatvan Lämpö Oy:n takaushakemuksen ja keskustelua Pentti Haanpään koulun koulurakennuksesta.

Perintörahoja on käytetty suosittuihin seniorijumppiin. Jumppia jatketaan ainakin kevätkauden ajan. Sitä ennen vapaa-aikatoimi järjestää yhteiset pikkujoulut aktiivisille jumppaajille.

Kulttuurin ja liikunnan edistämiseen osoitettuja määrärahoja ei ole vielä käytetty. Suunnitelmissa on liikuntatapahtuma, joka sisältää elämäntapa- ja liikuntaneuvontaa sekä luennon. Kulttuuripuolella määrärahaa voitaisiin osoittaa digihankkeeseen, johon haetaan rahoitusta Kulttuurisäätiöltä.

Opiskelijoille on maksettu stipendejä ja niitä aiotaan maksaa niin pitkään, kuin määrärahoja riittää.

Siikalatvan Lämpö Oy on hakenut 24.10. päivätyllä kirjelmällä omavelkaista takausta 100 000 euron tililimiitille Siikalatvan kunnalta. Yhtiö tarvitsee takausta kassavalmiutensa varmistamiseen. Takaus myönnettiin ja siitä peritään provisio.

Pentti Haanpään koulun kohtalosta keskusteltiin. Kunnanhallitus on esittänyt valtuustolle, että koulurakennus poistetaan käytöstä, kun koulun käyttö on päättynyt ja koulurakennuksen asunnot ovat tyhjät. Rakennuksen kohtalo selviää ensi vuonna.

Kokouksen pöytäkirjan voi lukea täältä: https://siikalatvad10.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting&id=2022101

Kokouksen tallenteen voi katsoa kunnan YouTube-kanavalta: https://www.youtube.com/watch?v=482LhB7wgwI

Kokousten äänenlaadusta on tullut palautetta ja siihen koitetaan keksiä parempia ratkaisuja tulevaisuudessa.

Jaa uutinen somessa
20221031 172623
Skip to content